«Χλωμότατος» ο Μολέδο για το ντέρμπι!

Ο Βραζιλιάνος leader της «πράσινης» άμυνας εξακολουθεί να πονάει στο δικέφαλο και η παρουσία του στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες,

«Χλωμότατος» ο Μολέδο για το ντέρμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ευχή του Μαρίνου Ουζουνίδη εν όψει του κυριακάτικου (15/12) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Κισσαμικό, ήταν να μην προκύψουν άλλα προβλήματα απουσιών. Ηδη άλλωστε έμαθε να ζει μ’ αυτά ο Εβρίτης τεχνικός απ’ την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού κι όπως συνηθίζει να λέει «…αυτοί που είμαστε εδώ, αυτοί θα παλέψουμε».

Το μεγαλύτερο «βάσανο» για τον Ελληνα τεχνικό ακούει στο όνομα του Ροντρίγο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος leader της «πράσινης» άμυνας εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και η παρουσία του στο ντέρμπι είναι εξαιρετικά απίθανη. Νιώθει πολύ σφιγμένο το πόδι του τις τελευταίες 48 ώρες και το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» είναι πολύ επιφυλακτικό. Ακριβώς επειδή πρόκειται για μυϊκό ζήτημα και πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις η προσοχή στη διαχείριση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μολέδο (μολονότι εκκρεμεί ακόμη μία προπόνηση), ωστόσο ο Ουζουνίδης σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (14/12), ειδάλλως θα τροποποιήσει τα πλάνα του. Πλάνα που σε κάθε περίπτωση «επηρεάζονται» και απ’ την κατάσταση των Γιώργου Κουτρουμπή και Δημήτρη Κουρμπέλη. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον Μολέδο (σφίξιμο στο δικέφαλο), αν και οι δικές τους περιπτώσεις δείχνουν πολύ πιο «ήπιες». Για τον Κουρμπέλη η εκτίμηση των γιατρών του Παναθηναϊκού είναι ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών», ενώ και ο Κουτρουμπής λογικά θα πάρει το «ΟΚ» για να παίξει έστω και με μικρές ενοχλήσεις.

Αν ο Μολέδο δεν αγωνιστεί, προβάδισμα για να τον αντικαταστήσει έχει ο Τελάντερ (παρά το γεγονός ότι κι ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως θέλει προσοχή και σωστή διαχείριση, όντας τόσους μήνες εκτός αγώνων), ενώ ως αουτσάιντερ προβάλει ο νεαρός Ευαγγέλου, που τα πήγε περίφημα στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Από εκεί και πέρα, θέση στο βασικό σχήμα, κερδίζει όπως όλα δείχνουν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αντί του Ολιβιέ Μπουμάλ (που δεν έχει αρπάξει ως τώρα τις «ευκαιρίες»), ενώ στην επίθεση ο Ουζουνίδης σκέφτεται να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς (4-4-2 στην ευθεία) και τον σούπερ φορμαρισμένο Λέτο δίπλα στον Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι η πρόταση για τον Ιβανόφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK