Xoυλτ: "Ο Μολίνς έχει πάρει το ρόλο του Μπεργκ"!

Τα… εύσημα του Χουλτ στον Μολίνς για το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν, τα «κλειδιά» της πρώτης νίκης επί της Γκαμπάλα και η σιγουριά του για τον πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η εκκίνησή του στη σεζόν; «Πυραυλοκίνητη»! Απ’ τα φιλικά κιόλας στην Ολλανδία, ο Νίκλας Χουλτ παίζει με το πόδι… τέρμα στο γκάζι, όντας o κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού. Κάτι που επιβεβαίωσε και στον πρώτο αγώνα με την Γκαμπάλα, όπου έκανε… πάρτι μαζί με τον Λουντ απ’ την πλευρά του Γκουρμπάνοφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, όχι όμως και το σκορ που άξιζε για τη ρεβάνς στο Μπακού, όμως για τον 27χρονο μπακ, όλα είναι στο χέρι του «τριφυλλιού», αρκεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο. «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Ισως όχι στα πρώτα 10-15 λεπτά, όμως μετά πήραμε τον κόσμο μαζί μας και ελέγξαμε το ματς. Μετά από αυτό δεν… είχαν τίποτα. Ήταν καλοί στην αντεπίθεση κι εκεί πρέπει να προσέξουμε στο δεύτερο παιχνίδι, όμως πιστεύω πως φάνηκε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Χουλτ και πρόσθεσε για το… φτωχό 1-0.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε μόνο ένα τέρμα, σίγουρα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Είμαστε όμως χαρούμενοι που δεν δεχθήκαμε κάποιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πως αν εκεί παίξουμε όπως σήμερα θα σκοράρουμε κι εκτός έδρας. Αυτό είναι σίγουρο».

Ο Σουηδός μπακ αναφέρθηκε ακόμη και στις δυσκολίες που υπάρχουν στην (αν)οικοδόμηση μίας εντελώς νέας επιθετικής γραμμής, εξυμνώντας το πολύ καλό ξεκίνημα του Γκιγέρμο Μολίνς. «Είναι διαφορετικό γιατί σε σχέση με την περσινή χρονιά λείπουν οι περισσότεροι παίκτες στην επίθεση και πρέπει να βοηθήσουμε τους καινούργιους. Ο Όμρι είναι εδώ μόλις έναν μήνα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Θα είναι σίγουρα όλο και καλύτερος. Ο Μολίνς σκοράρει συνέχεια και αυτό είναι πολύ καλό, έχει πάρει τον ρόλο του Μπεργκ».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς, ο Χουλτ υπογράμμισε πως «…αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα, θέλουν και μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο για εκείνους να έρθουν σήμερα και να παίξουν στην έδρα μας όμως προσπάθησαν. Είναι επικίνδυνοι αν παρουσιαστούμε έστω και λίγο εκτός συγκέντρωσης και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Ο 27χρονος άσος του «τριφυλλιού» μίλησε ακόμη και για το «μπιζάρισμα» του κόσμου, που έδωσε τη δική του μεγάλη βοήθεια απ’ την κερκίδα στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα. «Μιλούσαμε για αυτό πριν το παιχνίδι πως απόψε (σ.σ. Πέμπτη βράδυ) θέλαμε να έχουμε βοήθεια από τον κόσμο μας. Ξέραμε πως για τον αντίπαλο θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Το γήπεδο είναι… σκληρό για τον αντίπαλο και τον δυσκολεύει, αλλά για εμάς αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο. Έτσι τους πιέζαμε, συνεχίζαμε να τους πιέζουμε και με τη βοήθεια του κόσμου δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ακόμα κι όταν είχαν την μπάλα, απλά την πετούσαν μακριά! Είχαμε πολλή ενέργεια, χάρη στον κόσμο μας!».

Οσο για τον ίδιο και την απόδοσή του; Νιώθω πάρα πολύ καλά. Τελείωσα την προηγούμενη χρονιά έχοντας περάσει έξι μήνες χωρίς να νιώσω κάποια ενόχληση ή πόνο στα πόδια μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα. Να μείνω υγιής, να είμαι ικανός να προπονηθώ κάθε μέρα για να είμαι ολοένα και καλύτερος. Νιώθω πολύ καλά, το σώμα μου είναι πολύ καλά, και χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα..».

News 24/7

24MEDIA NETWORK