Χωρίς Αλαφούζο η κοπή της πίτας

Η εκκωφαντική απουσία του προέδρου των «πράσινων» Γιάννη Αλαφούζου απ’ την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Γ. Καλαφάτης», οι τυχεροί της κλήρωσης και τα ντεσού της γιορτής.

Χωρίς Αλαφούζο η κοπή της πίτας
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο απ’ την καθημερινότητα των προπονήσεων και των υποχρεώσεών τους στον Παναθηναϊκό, αλλά και να «συσφίξουν» ακόμη περισσότεροι τις σχέσεις τους, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ και του προπονητικού κέντρου του Κορωπίου, κατά την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό σαλόνι του «Γ. Καλαφάτης».

Στην εκδήλωση δεν έδωσε τελικά το «παρών» ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έμεινε στον ΣΚΑΪ λόγω πολύ σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η «απουσία» του ήταν… εκκωφαντική, δεδομένου ότι δεν έλειπε (σχεδόν) ποτέ από τέτοιες εσωτερικές, «οικογενειακές» γιορτές. Κάτι που δεν ισχύει πλέον εδώ και καιρό, αφού ο Mr. ΣΚΑΪ δεν παρίσταται σε πολλές εκδηλώσεις που αφορούν την ομάδα, αλλά και στην πλειοψηφία των αγώνων της στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Απόντες ήταν ακόμη οι δύο εκ των τριών αντιπροέδρων της ΠΑΕ Τάκης Μπαλτάκος και Βασίλης Κωνσταντίνου (ο δεύτερος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Μονομελής Πλημμελειοδικείο Πειραιά, για τη δικαστική μάχη του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη), με τη διοίκηση να εκπροσωπείται στο μικρόφωνο απ’ τον τρίτο αντιπρόεδρο Στράτο Σωπήλη και τον Γενικό Διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο. Παρόντες ήταν ακόμη από πλευράς διοίκησης οι Χρήστος Παναγόπουλος, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Αθηνά Μπαλωμένου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρος Βλάχος και ο διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας.

Αντίθετα απουσίασε από την εκδήλωση και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έμεινε σπίτι του λόγω ίωσης (γαστρεντερίτιδα).

Φλουριά δεν υπήρχαν, αφού είχε προβλεφθεί να υπάρξει μια σειρά από κληρώσεις για όλους, όσοι εργάζονται στην ΠΑΕ και στην ομάδα. Τα δύο μεγαλύτερα δώρα ήταν δύο τριήμερα ταξίδια σε Ρώμη και Βιέννη, ενώ υπήρχαν ακόμη διαμονές σε ξενοδοχεία (στο συγκρότημα στο Καστρί, που είχε… ταμπουρωθεί η ομάδα επί έξι μέρες, επί Στραματσόνι), γυαλιά ηλίου, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, συνδρομές στην Cosmote TV και γεύματα σε εστιατόρια.

Χωρίς Αλαφούζο η κοπή της πίτας
INTIME SPORTS

Οι «τυχεροί» από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ήταν ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου (τον οποίο κλήρωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αποθεώθηκε απ’ τους παίκτες και τους εργαζόμενους στην ομάδα), ο Ρόμπιν Λουντ (τράβηξε τον κλήρο του ο Ζέκα), ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και το… νέο αίμα των «πράσινων», ο Σωτήρης Πίσπας (ρολόι), ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Σερβιλάκης απ’ την ακαδημία.

Τις αρχικές κληρώσεις έκαναν οι Σωπήλης, Τουμαζάτος (ο αντιπρόεδρος της ομάδας, ανέλαβε και το «σταύρωμα» της πίτας και το κόψιμο των κομματιών), ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν για να τραβήξουν λαχνούς απ’ την κληρωτίδα οι Σαραβάκος, Ουζουνίδης και οι αρχηγοί της ομάδας Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο και Κοτσόλης.

Μετά το τελετουργικό ακολούθησε μπουφές και δεκάδες «πηγαδάκια» σ’ όλη την αίθουσα με τη μίνι-γιορτή να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 5 μ.μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK