Χωρίς Κλωναρίδη, Μπούι η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου.

Χωρίς Κλωναρίδη, Μπούι η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Ουασίμ Μπούι, από την πλευρά του, έχει άδεια και δεν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του "τριφυλλιού".

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στη δράση μετά από το ρεπό της Κυριακής, ενόψει και του επαναληπτικού τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και πάσες, ενώ όσοι έπαιξαν προχθές κόντρα στην Καλλονή έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τους ακρίτες στην τιμή των 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης», την Πέμπτη 29/1, στις 19:00

Η διάθεση των εισιτηρίων ορίστηκε με γενική είσοδο 10€ σε όλες τις Θύρες, με 15€ στη Θύρα 10 και 30€ στη Θύρα 3. Η διάθεση ξεκινά σήμερα για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας pao.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4 της Λεωφόρου (9:30 με 17:30). Την ημέρα του αγώνα η διάθεση θα γίνεται από το πρωί στις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας. Ραντεβού τη Λεωφόρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK