Χωρίς Νάνο και Κλωναρίδη με Μπριζ

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, από την οποία απουσιάζουν οι Νάνο και Βίκτωρ Κλωναρίδης. Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του Έλληνα τεχνικού.

Χωρίς Νάνο και Κλωναρίδη με Μπριζ
INTIME SPORTS

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ (28/07, 21:00) πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/07) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και σουτ, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης", για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Εκτός έμειναν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Νάνο, παρότι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να ρισκάρει ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK