Χωρίς Τελάντερ με Ολυμπιακό, αποφόρτιση για Πράνιτς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς τους διεθνείς, καθώς και τον τραυματία Ράσμους Τελάντερ, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ντάνιελ Πράνιτς που ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Χωρίς τον Ράσμους Τελάντερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11, 19:30), καθώς ο Δανός αμυντικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα ελαφράς μορφής και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Παράλληλα, στη σημερινή προπόνηση (17/11) ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε στη διάθεση του τους διεθνείς Μπεργκ, Αμπέντ, Καρέλη, Νίνη και Χουχούμη, ωστόσο υποδέχτηκε μια μέρα νωρίτερα τον Ντανιέλ Πράνιτς. Ο Κροάτης αριστερός μπακ-χαφ επέστρεψε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από την πατρίδα του, για αυτό ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο και τακτική στο γήπεδο. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (18/11) στις 17:00.