Υπέγραψε ο Φερέιρα, αντίο από Σιμάο

Ο δικηγόρος του Φερέιρα βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού. Αντίο από τον Σιμάο που υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του και τον διακανονισμό για το 2012. "Κουρεύουν" τον Κατσουράνη, η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Υπέγραψε ο Φερέιρα, αντίο από Σιμάο

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ που αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για καθαρά τυπικούς λόγους απομένει για να κλείσει και με τη βούλα η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο δικηγόρος του Πορτογάλου τεχνικού συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία της ΠΑΕ και διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για 1+1 χρόνια.

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και ο Σιμάο, ο οποίος υπέγραψε 15 μέρες νωρίτερα τη λύση του συμβολαίου του με τους "πράσινους" και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αφρικανός μέσος υπέγραψε και τον προτεινόμενο διακανονισμό για τις οφειλές του 2012 προκειμένου να μην έχει πρόβλημα η ομάδα.

Ο Σιμάο ζητούσε 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ποσό που είναι απαγορευτικό για τον σημερινό Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε το "τριφύλλι", εκτός και αν δεν βρει κάποια πρόταση εντός του καλοκαιριού και πρωτίστως ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK