Υπέγραψε ο Λέτο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους με το "τριφύλλι". Δείτε το VIDEO με το backstage της φωτογράφισής του.

Υπέγραψε ο Λέτο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Μετά τις υπογραφές, ο 29χρονος άσος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του "τριφυλλιού", ενώ λίγη ώρα αργότερα υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των "πρασίνων".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λέτο επέλεξε τελικά το νούμερο "5", καθώς το "11" είχε ήδη κάτοχο, ενώ από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα να πάρει ο Αργεντινός το "13".

Η ανακοίνωση:

"Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού! Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους στη δεύτερη παρουσία του στο «Τριφύλλι». Ο Λέτο θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «5». Ο Σεμπάστιαν Λέτο γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1986 στην πόλη Αλεχάνδρο Κορν της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λανούς το 2004. Στα 21 του πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ με την οποία τη σεζόν 2007-08 συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League. Το 2008 πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό και ένα χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ.

Με το «Τριφύλλι» κατέκτησε νταμπλ την πρώτη του χρονιά, με τον Σέμπα να σκοράρει το μοναδικό γκολ του τελικού Κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Τη σεζόν 2011-12 με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο έπαιξε σέντερ φορ και σημείωσε 15 γκολ σε 17 συμμετοχές προτού τραυματιστεί. Το 2012 έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και πήγε στην ιταλική Κατάνια. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στη Λανούς ως δανεικός από την Κατάνια. Έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολα καλά με τις εξετάσεις του Λέτο

Λέτο, η επιστροφή: "Γύρισα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK