Ζέκα: "Καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι"

Αφού πρώτα εκτέλεσε χρέη... μοντέλου για να παρουσιάσει την εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως χρειάζεται δουλειά και όχι λόγια.

Ζέκα: "Καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την Τετάρτη (15/7) τις εμφανίσεις του για τη νέα σεζόν, με τον Κάρλος Ζέκα να πραγματοποιεί τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας φανέλας, η οποία μάλιστα συζητήθηκε και περισσότερο από τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Αμέσως μετά, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο Champions League και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την συνεργασία με την Puma και τα όνειρα του για τη νέα φανέλα:

"Τα όνειρα μου είναι αυτά που έχει όποιος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω με αυτή την εμφάνιση να σημειώσουμε επιτυχίες, να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι στόχοι της νέας σεζόν:

"Να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τα πάμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

Δεν πρέπει να το λέμε στα λόγια, πρέπει να δουλέψουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Όπως είπα να σημειώσουμε νίκες και να προσφέρουμε κάτι καλό στους φίλους του Παναθηναϊκού".

Αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League:

"Δεν έχω κάποια προτίμηση, όλοι μπορεί να κληρωθούν με όλους. Θέλουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να τα πάμε καλά και να προκριθούμε".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού και αν θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League:

"Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό τον σκοπό, τα προκριματικά. Όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε να τον πετύχουμε γιατί είναι σημαντικός για μας τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο".

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για το 2015-16

News 24/7

24MEDIA NETWORK