Ζέκα: "Ποτέ δεν είπα ότι έμοιαζε με σκηνικό πολέμου στη Λεωφόρο"

Με μήνυμά του στο twitter, ο Κάρλος Ζέκα ξεκαθάρισε πως δεν είπε ποτέ στον πορτογαλικό Τύπο ότι όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο θύμιζαν σκηνικό πολέμου, όπως αναπαρήγαγαν πολλά Μέσα.

Ζέκα: "Ποτέ δεν είπα ότι έμοιαζε με σκηνικό πολέμου στη Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

"Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ήξερα ότι την περασμένη σεζόν υπήρξε μπλέξιμο, αλλά εκεί ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προκλήσεις. Εδώ ήταν τέσσερις σκληροπυρηνικοί που πέταξαν φωτοβολίδες για να πετύχουν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο και η ελληνική κυβέρνηση ή η ομοσπονδία πρέπει να λάβουν υπόψιν τους το ποδόσφαιρο, μια και καλή. Πρέπει να βάλει χέρι σ' αυτό, να πάρεις δραστικές αποφάσεις εάν χρειάζεται κι όχι μόνο σ' αυτό το ματς. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου".

Αυτά φέρεται πως ήταν τα λόγια του Κάρλος Ζέκα στον πορτογαλικό Τύπο το πρωί της Δευτέρας (23/11).

Ο άσος του Παναθηναϊκού, με μήνυμά του στο twitter το απόγευμα της ίδιας μέρας διέψευσε όσα του... χρέωσαν, τονίζοντας παράλληλα πως αισθάνεται θλίψη για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/11).

"Ήθελα απλώς να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν είπα ότι έμοιαζε με σκηνικό πολέμου (σ.σ η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο) σε πορτογαλική εφημερίδα. Νιώθω θλίψη για όσα συνέβησαν, ελπίζω κάτι να αλλάξει και τονίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK