Αλλάζει ο Πανιώνιος, ποιοι μένουν ελεύθεροι

Μπορεί ο Πανιώνιος να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, το καλοκαίρι ωστόσο περιμένει αρκετή δουλειά τους ανθρώπους της ομάδας, αφού φεύγουν πολλοί βασικοί παίκτες. Προεργασία και για προπονητή.

Αλλάζει ο Πανιώνιος, ποιοι μένουν ελεύθεροι
panionios omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν κάνει κάτι καλά ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια αυτό είναι να επιλέγει τα σωστά "υλικά", τον σωστό "μάγειρα" και φυσικά την σωστή "μαγιά". Έτσι, ακόμα και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ο Ιστορικός καταφέρνει και παραμένει ανταγωνιστικός.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν μοιάζει με τα προηγούμενα. Αρκετοί βασικοί παίκτες θα αποχωρήσουν και ήδη γίνεται προσπάθεια να βρεθούν οι... επόμενοι. Συγκεκριμένα ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των:

Σιώπη, Ρισβάνη (έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό), Μασούντ, Βλάχου (μένουν ελεύθεροι) και των Γιαννιώτη, Μπεν (δανεικοί από τον Ολυμπιακό). Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για τους έξι από τους έντεκα της βασικής ενδεκάδας!

Οι άνθρωποι του Πανιώνιου ρίχνουν ματιές στην Λατινική Αμερική για λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ θα περιμένουν ευκαιρίες που τυχόν θα προκύψουν από τους "μεγάλους". Όσον αφορά τον Μιλόγεβιτς, ακόμα οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει οπότε τα ονόματα των Παντελίδη, Πετράκη έχουν βγει στο προσκήνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK