Aνακοινώνει Ουζουνίδη, ανανεώνει με Κόρμπο και σκέφτεται το καλοκαίρι

O Πανιώνιος μπαίνει σε μία νέα φάση δημιουργίας μετά την εξασφάλιση της άδειας.

Aνακοινώνει Ουζουνίδη, ανανεώνει με Κόρμπο και σκέφτεται το καλοκαίρι

Η εξασφάλιση της άδειας για τον Πανιώνιο σηματοδοτεί έναν...οργασμό εργασίας από σήμερα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι "κυανέρυθροι" πρώτα από όλα θα επισημοποιήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός θα συνεχίσει το σίγουρα επιτυχημένο έργο του στον πάγκο με διπλό στόχο. Την περαιτέρω βελίτωση της ομάδας αλλά και την ανάδειξη παικτών.

Ο Πανιώνιος παράλληλα θα κινηθεί για την ανανέωση συνεργασίας με συγκεκριμένους παίκτες. Ο Κόρμπος θα είναι ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι της ΠΑΕ ενώ συζήτηση θα γίνει και με τον Σιώπη παρά το γεγονός ότι ο νεαρός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων.

Οι Βλάχος και Οικονόμου έχουν ήδη ανανεώσει οπότε αν μείνουν και οι δύο χαφ, τότε ένα μεγάλο μέρος του εφετινού κορμού θα συνεχίσει στον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα θα υπάρξει φροντίδα για τη θερινή προετοιμασία (ανάλογα και με τη θέση στην οποία θα τερματίσει η ομάδα στα πλέι οφ) έτσι ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή δουλειά.

Στον Πανιώνιο τέλος αντιδρούσαν μάλλον ψύχραιμα στο ενδεχόμενο να προσφύγει ο ΠΑΣ στην UEFA: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, τακτοποιήσαμε τα πάντα και διευθετήσαμε 185 υποθέσεις"έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK