Ανακοίνωσε τον Ρισβάνη ο Πανιώνιος

Την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος το απόγευμα της Παρασκευής (17/7).

Η ανακοίνωση:

ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ρισβάνη. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διετούς διάρκειας και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πανιωνίου".

Γλυκά στο Καϊμακτσαλάν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ονομαστική του εορτή και για το λόγο αυτό κέρασε γλυκάτα μέλη της αποστολής του Πανιωνίου. Άπαντες φυσικά τόσο από τα μέλη της αποστολής όσο και από τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό των γραφείων, του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά.

Οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν δύο φορές την Παρασκευή και το Σάββατο θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό ματς με αντίπαλο την Ποτέντα Σκοπίων.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα