Απών ξανά ο Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης βρέθηκε και πάλι στα πιτς την Πέμπτη.

Απών ξανά ο Ρισβάνης

Δύσκολη γίνεται πλέον η συμμετοχή του Σπύρου Ρισβάνη στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή.

Ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη λόγω της γαστρεντερίτιδας και πλέον έχοντας χάσει έδαφος στην προετοιμασία λογικά δεν θα μπορέσει να προλάβει.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος στοχεύει να παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα του με στόχο μία ακόμη νίκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για εισιτήρια

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλλονή. Για το σκοπό αυτό θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα). Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους, για την δική τους εξυπηρέτηση και προκειμένου να αποφευχθεί η αναμονή τους στα εκδοτήρια.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (έως 15 ετών) καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέρχονται στο στάδιο από την Θύρα 2 ΔΩΡΕΑΝ, με την επίδειξη των αθλητικών ή μαθητικών ταυτοτήτων τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK