Δάρας: "Δεν ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ"

Εφ'όλης της ύλης μίλησε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας. Tι είπε για μεταγραφές, την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Δάρας: "Δεν ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ"

Οι δηλώσεις Δάρα στον "NovaΣΠΟΡ FM"

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα

"Κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει υπέρ της ομάδας μας. Όμως, το θέμα είναι ότι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι δίπλα της στα δύσκολα. Τι να τους κάνουμε μετά; Το σημαντικό είναι να βρίσκονται τώρα κοντά στην ομάδα για να μπορούσαμε να φτάσουμε να ‘χτυπάμε’ παίκτες του επιπέδου του Αριέλ Ιμπαγάσα. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει. Μπορεί να μην προέρχομαι από τον Πανιώνιο, αλλά έχω ζυμωθεί στην ομάδα και δίνω τα πάντα γι’ αυτήν. Άλλοι κύριοι, όμως, που… προβλημάτισαν τον Πανιώνιο και έχουν φτάσει την ομάδα να έχει 9 εκατ. χρέη, που είναι τώρα;"

Για την εξασφάλιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας

"Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου, αλλά ακόμη 2-3 ατόμων που τραβήξαμε το λούκι και ματώσαμε συναισθηματικά και οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να πάρει ενημερότητα και να έχει… ζωή. Γιατί αν ψάξουμε για άλλους… Πανιωνάρες, αφήστε το! Δεν θέλω να πιστωθώ μόνος μου την επιτυχία, άλλωστε, δεν έχω κάποιο συμφέρον να το κάνω… Και πρέπει να επισημάνω ότι όταν αναλάβαμε, ο Πανιώνιος ήταν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Δεν συνεισφέρεις κάπου για να έχεις κέρδος και δεν προσδοκούμε σε κάτι τέτοιο".

"Το φως στο τούνελ θα έρθει, εφόσον μπορέσουμε να υπογράψουμε τους παίκτες που έχουμε αποκτήσει. Αν δεν γίνει αυτό, οι 10 μεταγραφές που έχουν γίνει, θα είναι άχρηστες. Θα είχαμε μείνει με δέκα συμβόλαια από πέρσι, παικτών από την Κ-20. Για μια μέρα, ο Πανιώνιος θα ήταν στην Γ’ Εθνική, κάτι που ήθελαν πολύ και το τονίζω αυτό. Ο όρος που έβαλα όταν ανέλαβα ήταν ότι δεν ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ. Αν αγαπάς κάτι, δεν το αφήνεις να πέσει κάτω. Πολεμάς και το κρατάς εκεί που είναι. Αν το βλέπεις επιχειρηματικά, όπως κάνουν πολλοί, το λογικό είναι να πέσει ο Πανιώνιος στην Γ’ Εθνική. Όμως, κάναμε το πρώτο βήμα και θα πετύχουμε και τα υπόλοιπα. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε δεν το θέλουν. Έχω περάσει πολλά σε αυτή την ομάδα και είναι κρίμα για έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Πανιώνιος να σέρνεται και να είναι έρμαιο του καθενός".

Για τα νέα ταλέντα του Πανιωνίου

"Δυστυχώς, το προηγούμενο Συμβούλιο έδωσε όποιον παίκτη αποτελούσε παρακαταθήκη για την ομάδα. Τώρα πρέπει να υπάρξει μια νέα τριετία παραγωγής παικτών και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε. Αυτό, άλλωστε, επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK