Τελική προθεσμία στις 24/11 για Πανιώνιο

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν κατέθεσε ούτε την Πέμπτη 13/11 εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μετά τις διευκρινήσεις που είχε κληθεί να δώσει, πήρε καταληκτική προθεσμία για τη Δευτέρα 24/11.

Τελική προθεσμία στις 24/11 για Πανιώνιο

Για ακρόαση και παροχή διευκρινήσεων ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κληθεί την Πέμπτη 13/11 η ΠΑΕ Πανιώνιος, καθώς έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και ακόμα δεν έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή.

Μετά την ακρόαση, τα μέλη της Επιτροπής πήραν απόφαση να δώσουν καταληκτική προθεσμία στους Νεοσμυρνιώτες για την Δευτέρα 24/11.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, η άρνηση του ΟΦΗ να καταθέσει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ, του κόστισε 150.000 ευρώ πρόστιμο (λόγω και της υποτροπής).

Εξάλλου, οι ΠΑΕ Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, Πανηλειακός και Πιερικός, κατέθεσαν στην Επιτροπή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (είχαν πάρει παράταση ενός μήνα) και ξεμπέρδεψαν.

Τέλος, η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό της ΚΑΕ Ηλυσιακός λόγω μη προσκόμισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. Οι κυρώσεις θα επιβληθούν από την ομοσπονδία του μπάσκετ μετά το πόρισμα ελέγχου που θα της διαβιβάσει η ΕΕΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK