Διευκρίνιση Τσακίρη στο Contra.gr: "Το ποσοστό μεταπώλησης του Πανιωνίου για Σάμαρη ήταν 25%"

Σε νέα επικοινωνία που είχε το Contra.gr με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου διευκρίνισε ότι το ποσοστό μεταπώλησης που είχε κρατήσει ο Πανιώνιος για τη μεταγραφή Σάμαρη ήταν 25% και όχι 10%.

Διευκρίνιση Τσακίρη στο Contra.gr: "Το ποσοστό μεταπώλησης του Πανιωνίου για Σάμαρη ήταν 25%"

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στο Contra.gr ένας μαθηματικός υπολογισμός δεν... έβγαινε.

Είπε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου: "Εγώ από ότι άκουσα ο Πανιώνιος είχε κρατήσει ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Πούλησε, όμως, τα δικαιώματά του με άγνωστο ποσό μία εβδομάδα πριν ο παίκτης πωληθεί στην Μπενφίκα. Σας θυμίζω ότι εκείνη η μεταγραφή στοίχισε 10 εκατομμύρια, άρα ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατομμύρια. Μ' αυτά τα χρήματα η ομάδα θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά της".

Το 10% των 10.000.000 είναι φυσικά 1εκ. Φυσικά, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε εκ νέου με τον κύριο Τσακίρη ο οποίος μας είπε τα εξής: "Το ποσοστό μεταπώληση ήταν 25%. Αρα ορθώς μίλησα για 2,5 εκατομμύρια που έπρεπε να καταλήξουν στα ταμεία της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αιχμηρός Καραπαπάς για Τσακίρη
Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ