Εδειξε σχήμα για το ευρωπαϊκό ματς ο Γρηγορίου

Παρά την ήττα του στην Κύπρο (1-0 από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ) ο Πανιώνιος έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού του αγώνα στις 13/7.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ουδείς θα ασχοληθεί με το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα του Πανιωνίου με τον ΑΠΟΕΛ που έγινε την Τετάρτη στη ΓΣΠ.

Οκ, έχασε ο Ιστορικός (1-0 με γκολ του Ντε Καμάργκο στο 10') αλλά η εμφάνισή του μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων γέμισε με αισιοδοξία το προπονητικό τιμ.

Ο Γρηγορίου χρησιμοποίησε για 66 λεπτά το ίδιο σχήμα (Κότνικ, Παπαγεωργίου, Τασουλής, Μπανανά, Ταπόκο, Κόρμπος, Μασούρας, Λάμπρου, Σαββίδης Γεσίλ) το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες (αν εξαιρέσει κανείς τον Παπαγεωργίου) να ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη και είδε την ομάδα του να παίζει στα ίσια.

Στο τέλος ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι με τον Βουκελάτο.Ο Βλάχος δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (80′ Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ (71′ Εμπεσίλιο), Μοράις (71′ Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο (71′ Ποτέ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (66' Μπαντής), Τασούλης (66' Σαραμαντάς), Μπανανά (66' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66' Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66' Βουκελάτος), Γεσιλ (66' Ντουρμισάι), Μασούρας (66' Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταπόκο (66' Πινιώτης), Σαββίδης (66' Οικονομίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK