Έτοιμοι να παίξουν Μασούντ - Χατζισαφί!

Οι Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί είναι πολύ πιθανό πλέον να ενδώσουν στην επιθυμία των "κυανέρυθρων" και να παίξουν στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει η οποιαδήποτε κύρωση.

Έτοιμοι να παίξουν Μασούντ - Χατζισαφί!

Μασούντ και Χατζισαφί δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αν θ' αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά πάντως την ανακοίνωση των "κυανέρυθρων", τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί.

Τι έλεγαν στο κείμενο που εξέδωσαν; Πως " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ.

Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια.

Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαια τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας".

Το Contra.gr έψαξε το θέμα των δύο Ιρανών και το τι σκέφτηκαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση της ομάδας τους. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχει εξ αμφότερων η διάθεση ν' αγωνιστούν κόντρα στους Ισραηλινούς, αφού μετά την επίσημη θέση της διοίκησης οι αντιστάσεις τους έχουν αρχίσει να κάμπτονται.

Μασούντ και Χατζισαφί έλαβαν το μήνυμα και ίσως πλέον βοηθήσουν προκειμένου να έρθει η ανατροπή και μαζί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Από το περιβάλλον των ποδοσφαιριστών προκύπτει ένα έξτρα κίνητρο να παίξουν και μάλιστα καλά για να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK