Φιλική νίκη με ανατροπή ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος αν και αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην 11άδα του κατάφερε να επικρατήσει του Φωστήρα στον Ταύρο με 2-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό.

Φιλική νίκη με ανατροπή ο Πανιώνιος

Την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στη Super League είχε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στο φιλικό κόντρα στον Φωστήρα.

Οι "κυανέρυθροι" βρέθηκαν νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ με τον Ράμα να γράφει το 1-0 στο 5ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβηκε και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 42ο λεπτό με τον Κόμνο. Ο αριστερός μπακ του Ιστορικού, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τερεζόπουλου πίεσαν για το δεύτερο γκολ, ωστόσο η άμυνα του Φωστήρα κρατούσε. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα μείνει μέχρι το τέλος, ο Σμυρλής δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στο 88' με διαγώνιο σουτ πέτυχε το νικητήριο τέρμα του αγώνα, δίνοντας την φιλική νίκη στον Πανιώνιο.

Οι έντεκα που αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου ήταν οι: Καλογεράκης, Μέξης, Χολέβας, Μ. Γκέζος, Κόμνος, Π. Γκέζος, Γκίνης, Βουτσιώτης, Χαροντάκης, Ιμπαγάσα και Σμυρλής. Επίσης έπαιξαν και οι: Ντουρμισάι, Ζαχαράκης, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK