"Φιλική" νίκη του Πανιωνίου επί της Κ20

Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 της ομάδας Κ20 σε οικογενειακό δίτερμα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Φυλής και έδωσε την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και στον Δημήτρη Κοροπούλη να τεστάρουν όλους τους παίκτες τους.

"Φιλική" νίκη του Πανιωνίου επί της Κ20
INTIME SPORTS

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, η Κ20 κέρδισε πέναλτι, όμως ο Γκούμας που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη.

Το σκορ άνοιξε στο 25 λεπτό, όταν ο Μητρόπουλος με βαθιά μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Καραμάνο κι εκείνος πλάσαρε στην έξοδο τον Διούδη.

Στο 32’ ο Βουκελάτος είχε δοκάρι για την Κ20, ενώ στο 75’ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ χρίστηκε σκόρερ και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Β. Βλάχος, Κ. Βλάχος, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος, Βιγιάλμπα, Ντουρμισάι, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Οικονόμου, Ανσαριφάρντ, Πολίμος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Κόρμπος, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος.

Κ20: Διούδης, Κυρ. Βλάχος, Σταυρόπουλος, Δαβρής, Πολυχρονιάδης, Πινιώτης, Τζαφέρι, Γκούμας, Βουκελάτος, Παναγιωτόπουλος, Αντωνακόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Χειλάς, Αρσενίδης, Μήτκας, Ρόπας, Γκίνης, Παπαχρηστόπουλος, Παούρης, Μπιμάι, Πλούμης, Μπαλάσκας, Πόπα, Μαργκέλης, Οδεμησιώτης, Κιουρανάκης, Κερασίδης, Οικονομίδης, Κασβιρόπουλος, Αράπης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαρίστησε το φυσιοθεραπευτή Τάσο Πλιάγκο "για την πολυετή προσφορά του, το ήθος και τον επαγγελματισμό του" και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK