Φοβού τον... απελπισμένο Πλατανιά

Στον Πανιώνιο έχουν λόγο να υπολογίζουν ιδιαίτερα το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη και προσπαθούν να αφυπνίσουν τους παίκτες τους. Ποιο σύστημα επιλέγει ο Γρηγορίου.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με την απουσία του Σαββίδη (και τραυματίας και τιμωρημένος) τα κουκιά για την 11άδα του Πανιωνίου στο εντός έδρας σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Πλατανιά είναι μετρημένα.

Ο Μασούρας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του μακρυμάλλη μέσου ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να διαφοροποιήσει το σχήμα του (ως προς τη διάταξη) στο 4-4-1-1. Πίσω από τον Γεσίλ θα παίξει ο Μασούρας σε ελεύθερο ρόλο με εντολή να... μπερδεύει την άμυνα του Πλατανιά.

Το παιχνίδι πάντως το φοβούνται στη Νέα Σμύρνη. Η επιχειρηματολογία τους μάλιστα μπορεί να πείσει. "Ο Πλατανιάς παίζει τη ζωή του ενώ με τον Ατρόμητο ήταν αρκετά καλός για μία ώρα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ" τόνιζε την Παρασκευή άνθρωπος του Ιστορικού που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK