Ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μαχμούτοβιτς

Μεταγραφή στα σκαριά! Ο Αϊντίν Μαχμούτοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου και όλα δείχνουν πως είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους".

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μαχμούτοβιτς

Μία ανάσα από το να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή στη μάχη που δίνει για την είσοδο στην πεντάδα που θα τον οδηγήσει στα πλέι οφ βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης έφεραν στην Ελλάδα τον Αϊντίν Μαχμούτοβιτς προκειμένου να συζητήσουν μαζί το ενδεχόμενο συνεργασίας και σε περίπτωση που ο 30χρονος Βόσνιος στράικερ περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μαχμούτοβιτς

Λεπτομέρεια ενόψει του επικείμενου deal; Το γραφείο από το οποίο "ψώνισε" ο Πανιώνιος τον παίκτη εκπροσωπεί μόνο Βαλκάνιους παίκτες αλλά εδρεύει στη Γερμανία, όπως και το γραφείο στο οποίο ανήκουν οι Γεσίλ και Ανσαριφάρντ...

Όσον αφορά στο παρελθόν του Μαχμούτοβιτς, η προηγούμενη ομάδα του ήταν η τσεχική Πρίνμπραμ στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από την Βικτόρια Πλζεν ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις NK TOŠK Tešanj, Ζένιτσα, Τέπλιτσε (από το 2007 μέχρι το 2014), FK Ústí nad Labem και Σίγκμα Όλομουτς.

Ο ΜΑΧΜΟΥΤΟΒΙΤΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και άλλον στράικερ φέρνει ο Πανιώνιος
Εύκολα 2-0 τον Παναιτωλικό ο Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK