Ισοπαλία με την Καλλιθέα

Ούτε στο φιλικό με την Καλλιθέα μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τη νίκη ο Πανιώνιος που πήρε στο τέλος την ισοπαλία από την Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο.

Ισοπαλία με την Καλλιθέα

Η ομάδα του Τερεζόπουλου στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δεν υπήρξαν πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν με μακρινά σουτ να απειλήσουν.

Στην "επανάληψη" και πάλι δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα, όμως στο 65' ο Ιστορικός είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει "κεφάλι" στο σκορ. Ο Τασουλής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κολοβός που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχελή.

Μάλιστα, σε μία αντεπίθεση στο 81', η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκέζου και Γκαβασιάδης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Ο Πανιώνιος μπόρεσε να "απαντήσει" έξι λεπτά αργότερα (87'). Η μπάλα στρώθηκε στον Γκίνη, ο οποίος με εξαιρετικό και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46' Γιαννακόπουλος), Αργυρόπουλος (46' Πάνος), Χατζηισαΐας (75' Μ. Γκέζος), Παντίδος (46' Οικονόμου), Τασουλής (75' Κόμνος), Μητρόπουλος (75' Γκίνη), Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (75' Μασούρας), Μπουμάλ (46' Ιμπαγάσα), Γιάννου (75' Σμυρλής)

Καλλιθέα: Κατσούλης (46' Μιχελής), Μάρσιο (46' Τσίπρας), Τσώνης (46' Μπριλάκης), Τσιούμας (46' Λεβέντης), Παγώνης (60' Συριόπουλος), Κατσικογιάννης (46' Νικολάου), Αριανούτσος (46' Μουρούτης), Μασάντο (46' Μιχαλόπουλος), Ζόρντι (46' Αρναρέλης), Σταματάκος, Βεζιρτζόγλου (46' Πιτταράς, 80' Γκαβασιάδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK