Καϊκούτ και... Μάντζιος για Πανιώνιο

Oι μέρες περνούν, η τύχη της Κέρκυρας και του Λεβαδειακού εν τέλει θα αποφασιστεί και ο Πανιώνιος έχει πάντα το νου του.

Καϊκούτ και... Μάντζιος για Πανιώνιο

Δεν είναι μόνο ο Καϊκούτ που ενδιαφέρει τον Ιστορικό από τους παίκτες των δύο ομάδων. Και ο Βαγγέλης Μάντζιος, έτσι και αλλιώς παιδί του Πανιωνίου, δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ελληνας φορ προέρχεται από συνεχόμενες καλές σεζόν, ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και αν τελικά εγκαταλείψει τη Λειβαδιά όλα μπορούν να συμβούν.

Σε ότι αφορά το ζήτημα του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, ο Πανιώνιος βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής εγγράφων από την Βραζιλία. Δύσκολα πάντως θα χαλάσει αυτή η μεταγραφή.

Θα αποκτηθεί τέλος και νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος θα πάρει στο ρόστερ τη θέση του Νίκου Γιαννακόπουλου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ