Καταλήγει σε ξένους, περιμένει τον Φούντα ο Πανιώνιος

Oι μεταγραφικές αναζητήσεις του Πανιωνίου συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται χειροπιαστές εξελίξεις.

Καταλήγει σε ξένους, περιμένει τον Φούντα ο Πανιώνιος

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι από τις πιο καθοριστικές στις μεταγραφικές υποθέσεις του Πανιωνίου.

Τα μέλη του τεχνικού τιμ του Ιστορικού εξακολουθούν να βλέπουν καθημερινά παίκτες σε DVD και έχουν καταλήξει σε 3-4 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (κυρίως για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση) για τις οποίες μάλιστα έχει γίνει και σχετική προεργασία.

Στην ελληνική αγορά οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι: Καλτσάς, Κλωναρίδης και Λαμπρόπουλος εξακολουθούν να απασχολούν τον Πανιώνιο, και οι τρεις περιπτώσεις όμως έχουν σημαντικές δυσκολίες.

Σε ότι αφορά τον Φούντα, ο Πανιώνιος συνεχίζει τη διαπραγμάτευση θέλοντας να αποκτήσει τον παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή ή έστω, διετή, δανεισμό. Η Σάλτσμπουργκ, που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, προς το παρόν αντιστέκεται.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ