Κολοβός στο Contra.gr: "Θα τα καταφέρουμε, θέλω να πάρω ξανά την ευκαιρία στον Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Κολοβός λύτρωσε την Κυριακή τον Πανιώνιο και λυτρώθηκε και ο ίδιος μετά από ένα διάστημα μέτριων εμφανίσεων. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός μίλησε στο Contra.gr για το μεγάλο στόχο της σωτηρίας του Πανιωνίου και για το προσωπικό του όραμα.

Κολοβός στο Contra.gr: "Θα τα καταφέρουμε, θέλω να πάρω ξανά την ευκαιρία στον Ολυμπιακό"

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κολοβός δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά στον Πανιώνιο. Φορτωμένος με πίεση για να αποδείξει ότι άξιζε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός επιχειρούσε συχνά να βρει το δύσκολο και όχι το εύκολο.

Ολα αυτά μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ κατά το οποίο ο Κολοβός μπήκε αλλαγή και άνοιξε με το δικό του γκολ το δρόμος προς την απαραίτητη νίκη.

"Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι" τόνισε στο Contra.gr μετά το τέλος του αγώνα. "Το είχαμε άλλωστε πει και μεταξύ μας ότι πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία ενώ μας το επεσήμανε και ο κόουτς. Ηταν υποχρέωση".

"Μέχρι στιγμής μας είχε λείψει η αυτοσυγκέντρωση" μας εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια. "Παίζαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες, δεν ερχόταν όμως το γκολ και στη συνέχεια το τρώγαμε κιόλας πίσω. Αυτό βελτιώσαμε κόντρα στον ΟΦΗ, γι' αυτό φτάσαμε στη νίκη".

Τον ρωτάμε επί προσωπικού και το λόγο των μέτριων εμφανίσεων του εφέτος και μας απαντά με ειλικρίνεια: "Δεν ένιωθα μεγάλη πίεση, δεν είχα κάποιο έξτρα άγχος αλλά όπως και το δει κανείς το γκολ αυτό που πέτυχα θα με βοηθήσει να λυθώ.

Είναι σαφές ότι θέλω να πάρω ξανά την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και να αποδείξω το αξίζω. Για να είμαι ειλικρινής στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι πρέπει να δοθώ δανεικός αλλά σ' αυτές τις καταστάσεις πρέπει να σφίγγεις τα δόντια και να συνεχίζεις. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ.

Οταν με πληροφόρησαν σχετικά, υπήρχε ένα μπέρδεμα σχετικά με το πιθανό δανεισμό μου σε ομάδα του εξωτερικού. Για την Ελλάδα η επιλογή ήταν εύκολη, υπάρχει μόνο ο Πανιώνιος για μένα και οι λόγοι έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό κομμάτι".

Προς το παρόν, μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο καλοκαίρι, τον Δημήτρη Κολοβό τον απασχολεί η κατάληξη της μάχης του Πανιωνίου για τη σωτηρία: "Θα έχουμε δύσκολη συνέχεια πιστεύω, η κατάσταση είναι περίπλοκη εφέτος, πέφτουν τέσσερις ομάδες. Στο τέλος όμως θα τα καταφέρουμε, αρκεί να παίζουμε με μυαλό για 90 λεπτά".

Οσο για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή, του Μαρίνου Ουζουνίδη, τόνισε: "Ο κόουτς έχει νομίζω πολλά πράγματα να περάσει στην ομάδα στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν επέμεινε πολύ στο κομμάτι της συγκέντρωσης και μας τόνισε ότι είναι η επιτακτική η ανάγκη της νίκης. Αυτά, προς το παρόν, ήταν αρκετά".

Διαβάστε ακόμη

Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK