Με μεταγραφή στον Πανιώνιο ο Ποζατζίδης

Ο ΠΑΟΚ του ζήτησε να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς να του κάνει κανονικό συμβόλαιο, το οποίο ζητούσε ο παίκτης με αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να αποτελέσει παρελθόν από τον Δικέφαλο.

Με μεταγραφή στον Πανιώνιο ο Ποζατζίδης

Ο Στέλιος Ποζατζίδης μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει στον Πανιώνιο. Η απορία, πάντως, που δημιουργείται είναι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν επέλεξε την τακτική που έχει ακολουθήσει με άλλους νεαρούς, κάνοντας ένα κανονικό επαγγελματικό συμβόλαιο στον παίκτη (τώρα αμείβεται με 800 ευρώ τον μήνα) και στην συνέχεια να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα (όπως ήθελε να κάνει η ΠΑΕ). Ειδικότερα ο επίσημος ΠΑΟΚ πρότεινε στον 20χρονο αμυντικό να πάει στον Ολυμπιακό Βόλου δανεικός χωρίς, όμως, ένα κανονικό συμβόλαιο, το οποίο θα έδινε την οικονομική άνεση στον παίκτη να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Φάνηκε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ (διοίκηση και τεχνικό τιμ) δεν είχαν την ίδια άποψη που έχουν για άλλους νεαρούς στην περίπτωση του Ποζατζίδη. με αποτέλεσμα οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν και αφού ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες από ώρα σε ώρα ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον Πανιώνιο.

Ο Ποζατζίδης έπαιξε φέτος σε επτά παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και άφησε θετικές εντυπώσεις σε αρκετά από αυτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK