Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα κληθεί πολύ σύντομα να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του Πανιωνίου για ανανέωση του συμβολαίου του. Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού.

Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με Ανσαριφάρντ

Εξελίξεις (χειροπιαστές) στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Πανιώνιο αναμένονται σύντομα.

Πότε ακριβώς; Στη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το παιχνίδι του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στις 6 Νοεμβρίου, θα γίνουν πολύ σημαντικά ραντεβού.

Οι Νεοσμυρνιώτες περιμένουν στην Ελλάδα τον Γερμανό εκπρόσωπο του Ιρανού φορ (αλλά και τον Ελληνα συνεργάτη του) έτσι ώστε να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Στο στρατόπεδο του Πανιωνίου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα πει το ναι στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα και το οποίο προβλέπει αυξημένες αποδοχές και αυξημένη ρήτρα παραχώρησης.

Ο Ανσαριφάρντ πάντως δεν καίγεται. Ξέρει ότι το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει. Τον Πανιώνιο όμως τον έχει στην καρδιά του και θα ήθελε να τον βοηθήσει και αγωνιστικά και...οικονομικά.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα