Μπαίνουν με... μέτρο Καραμάνος και Χαλκιαδάκης

Οπως αναφέραμε και την Δευτέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μπαίνουν με... μέτρο Καραμάνος και Χαλκιαδάκης

Οι αλλαγές αυτές βέβαια αναμένεται να είναι περιορισμένες καθώς οι νεοφερμένοι, και ιδιαίτερα οι Καραμάνος και Χαλκιαδάκης είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης κάτι που σημαίνει ότι ακόμα δεν βρίσκονται σε θέση να βγάλουν 90λεπτο.

Την ίδια ώρα στον Πανιώνιο παλεύουν για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη μπλε κάρτα του Βιγιάλμπα ο οποίος περιμένει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης θα αρχίσει την Τετάρτη αφού την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό. 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα