Νέα διοίκηση στον Πανιώνιο

Διοίκηση μακριά από το...άγχος της προσωρινής και μετόχους θα αποκτήσει η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 16 ή στις 17 του μήνα.

Νέα διοίκηση στον Πανιώνιο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κκ Δάρας και Ζαμάνης θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας έστω και αν αυτό συνιστά ρίσκο με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος δεν έχει φτάσει ακόμα στο κατώφλι της οριστικής λύσης των οικονομικών προβλημάτων του.

Οι δύο άνδρες πάντως θα μπουν και πάλι μπροστά αφού έτσι και αλλιώς ο Πανιώνιος προγραμματίζει πράγματα για τη νέα σεζόν για τα οποία χρειάζεται στιβαρή διοίκηση με προοπτική. Ενα τέτοιο είναι η κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου.

Μέχρι τα μέσα του Ιούνη τέλος, η ομάδα θα αποκτήσει και νέο πούλμαν. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση που θα δώσει μία επιπλέον ευκολία στο ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο είχε χάσει το προηγούμενο πούλμαν μετά από κατάσχεση στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ