Ο Ανσαριφάρντ και το σύνδρομο... Μπακασέτα

Κάθε μέρα που περνάει και η...περιβόητη ανακοίνωση συμβολαίου του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Πανιώνιο δεν προκύπτει, ο Ιστορικός κινδυνεύει να γίνει και πάλι θύματος του συνδρόμου... Μπακασέτα.

Ο Ανσαριφάρντ και το σύνδρομο... Μπακασέτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να χάσει, δηλαδή, ένα βασικό παίκτη του με καλή μεταπωλητική αξία, με ελάχιστο ή και καθόλου οικονομικό αντάλλαγμα. Με τον Μπασακέτα, γι' αυτούς που έχουν ασθενή μνήμη, τι έγινε; Ο πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού (με τον οποίο ο Πανιώνιος είχε συμφωνήσει), συμφώνησε σε ατομικό επίπεδο η ΑΕΚ και μέχρι να πάρει το ΟΚ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα έγινε χαμός. Τελικά ο Ιστορικός ωφελήθηκε ελάχιστα.

Ο Ανσαριφάρντ δεν θα είναι, λογικά, τόσο συναισθηματικός, δεν κατάγεται ο άνθρωπος από τη χώρα, λογικά θα κοιτάξει στενά το συμφέρον του. Αν το κοιτάξει μάλιστα ακόμα πιο... στενά, θα αφήσει να περάσουν λίγες ημέρες ακόμα και από την 1η του μήνα θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται με όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς να δίνει λογαριασμό στον Πανιώνιο.

Στη Νέα Σμύρνη υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του Πανιωνίου που πιστεύουν ότι ο Ιρανός φορ θα καταλήξει στον Ολυμπιακό ο οποίος έχει τη δυνατότητα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να προσφέρει στον παίκτη το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα οι ίδιοι άνθρωποι διατυπώνουν το φόβο που περιγράψαμε παραπάνω. Να έχει ο παίκτης δώσει κάτω από το τραπέζι τα χέρια με την ΑΕΚ η οποία θα επιλέξει την κατάλληλη στιγμή να γνωστοποιήσει το γάμο ή, τέλος πάντων, τις προθέσεις της για να πιέσει τις καταστάσεις και να βάλει τον παίκτη στο δικό της οπλοστάσιο...

Εκτός εάν...Εκτός εάν ο παίκτης προτιμήσει τα χρήματα πρότασης από την Ασία (λέγε με Κίνα) η οποία εσχάτως προσφέρει πακτωλό χρημάτων ακόμα και για ποδοσφαιριστές που δεν είναι ευρέως γνωστοί. Ο Ανσαριφάρντ, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι για την Ασία τουλάχιστον, δεν κατατάσσεται σ' αυτήν την κατηγορία. Ως ενεργό στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Ιράν, ο Καρίμ έχει χτίσει το όνομά του στην αχανή ήπειρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK