Ο Ευαγγέλου, η προετοιμασία και οι 100 δόσεις

To ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφανο Ευαγγέλου είναι πια τόσο δεδομένο που το παραδέχεται και ο επίσημος Πανιώνιος.

Ο Ευαγγέλου, η προετοιμασία και οι 100 δόσεις

Ο νεαρός στόπερ, αρχηγός της Εθνικής Νέων, έχει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ιστορικό από πέρυσι και στους πράσινους αρέσει πάρα πολύ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι εξελίξεις να τρέξουν πολύ γρήγορα στη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία σχετίζεται και με το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Σπύρο Ρισβάνη.

Τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα της Νέας Σμύρνης αρχίζει δουλειά. Στις 9 το πρωί το πρώτο γκρουπ παικτών θα περάσει από καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Φαλήρου.

Στις 6 το απόγευμα θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Την Παρασκευή εξάλλου η ΠΑΕ μπήκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων και τη Δευτέρα μάλιστα θα περάσει για πρώτη φορά από το ταμείο. Η ένταξη στην εν λόγω ρύθμιση αποτελούσε δέσμευση της νέας διοίκησης.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα