Ο Ιμπαγάσα και άλλοι τέσσερις

Εβδομάδα μεταγραφών είναι αυτή που αρχίζει τη Δευτέρα στον Πανιώνιο.

Ο Ιμπαγάσα και άλλοι τέσσερις
INTIME SPORTS

Οπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές, σε πρώτο πλάνο έχει μπει η περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα στον οποίο οι άνθρωποι του Ιστορικού επιθυμούν να δώσει τα κλειδιά της ομάδας.

Αναμφίβολα, ο Αργεντινός μέσος αποτελεί το Νο 1 στόχο ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ντιλ έχει κλείσει ήδη.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος ψάχνει για κλασικό φορ, περιφερειακό επιθετικό, στόπερ και αριστερό μπακ. Με δεδομένο ότι ο Ιμπαγάσα, αν αποκτηθεί, θα κλείσει τη μία από τις δύο μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών που δικαιούται ο Πανιώνιος, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί έμπειρος για την επίθεση.

Οι θέσεις της άμυνας θα καλυφθούν από νεαρούς Ελληνες οι οποίοι όμως, σύμφωνα με τα θέλω του Δημήτρη Τερεζόπουλου, θα πρέπει να έχουν ποιότητα και αυξημένο βαθμό αντίληψης του παιχνιδιού.

Την Τετάρτη θα λάβει χώρα και μεταγραφική σύσκεψη μεταξύ των Τερεζόπουλου, Δάρα και Ζαμάνη για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παικτών που θα "κοπούν" από τη συνέχεια της προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK