Το αγροτικό του Φιορίν Ντουρμισάι ολοκληρώνεται με επιτυχία στη Λαμία και ο νεαρός επιθετικός προαλείφεται για μία θέση στο ρόστερ του νέου, ευρωπαίου Πανιωνίου.
Ο 21χρονος στράικερ (δεν έχει καν κλείσει τα 21) διαθέτει όλο το πακέτο. Νέος, πολλά υποσχόμενος, με προοπτική πώλησης και παιδί από τα σπλάχνα του Ιστορικού. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.
Η περίπτωσή του άλλωστε έχει τσεκαριστεί και από το νέο προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος φυσικά κοιτάζει και άλλους επιθετικούς για τη γραμμή κρούσης του νέου ρόστερ.
Ο Ντουρμισάι έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές και 8 γκολ στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league στη Λαμία με την οποία έκανε πρωταθλητισμό με επιτυχία. Ολα δείχνουν ότι το μέλλον του ανήκει.