Ουζουνίδης: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"

Παρά το εντυπωσιακό 4-2 επί της Βέροιας ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού ο στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

Ουζουνίδης: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: " Αυτοί που δικαιούνται να χαίρονται είναι οι ποδοσφαιριστές. Μία ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε τελειώσει, όμως είμαστε κοντά στο στόχο μας, κάτι που στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο. Ποτέ δεν ξεχνάμε τη φανέλα της ομάδας. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο και μετά δεν αγχώθηκα. Δεν πετάμε στα σύννεφα ακόμα. Συνεχίζουμε για να γελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος.

Είδαμε κάποια κενά στην αρχή, γι’ αυτό αλλάξαμε πλευρά σε Φούντα, Κολοβό. Μας βοήθησε τελικά η αλλαγή αυτή και μπήκαν τα γκολ. Είχαμε την ρέντα που έπρεπε. Ο Πανιώνιος δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες και δεν γίνεται συνεχώς να μην μπαίνουν τα γκολ. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε μόνο μία ήττα με την Καλλονή. Στον δεύτερο γύρο η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και μιλάω σαν εμφάνιση ομάδας.

Δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς πολλές φάσεις του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε κάποια γκολ, αν και στα τελευταία ματς είχαμε βελτίωση.

Όλοι οι επιθετικοί έχουν περιόδους που δεν τους πάει. Είχα πει του Γιάννου να έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του και τα γκολ θα έρθουν.

Το όριο για την παραμονή δεν μπορείς να το ξέρεις. Μπορούν να έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Όταν παίζεις την ζωή σου δίνεις παραπάνω. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον δύο παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK