Ουζουνίδης: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε"

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του με 1-0 κόντρα στον Ηρακλή ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός ότι δεν απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο.

Ουζουνίδης: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

"Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε και δε μας ενδιέφερε να θα παίξουμε καλόποδόσφαιρο.

Είπα και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι υστερούμε πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Ούτε ο Καρίμ (Ανσαριφάρντ) ήταν έτοιμος, ούτε ο Τάσος (Καραμάνος) ήταν έτοιμος. Πιστεύω σιγά-σιγά θα επανέλθουμε, θα βρούμε τον ρυθμό μας και πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Αμτυνικά και σήμερα ήμασταν καλοί.

Δεν περιμένω πολλά από τα παιδιά γιατί είναι πολύ πίσω και με υπερπροσπάθεια παίζουν τόσα λεπτά. Το να κερδίζεις χωρίς να είσαι όπως θέλεις κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας είναι σημαντικό για μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά" ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου, Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Όταν έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα όπως εμείς με δύο σερί παιχνίδια εκτός σε “Καραϊσκάκη”και “Καυτανζόγλειο” καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας πως ο στόχος μας ήταν επικεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Δεν μου κάνει έκπληξη πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Υστερούμε δημιουργικά. Η νίκη μας είναι σημαντική. Επρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πήραμε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και με την πάροδο του χρόνου που θα μπουν και οι ποιοτικοί μας παίκτες θα αλλάξει η εικόνα. Το γκολ ήταν καθοριστικό. Στο λεπτό που ήρθε. Μία φορά τους βρήκαμε ανοργάνωτους και ευτυχώς για εμάς ήρθε το γκολ»,είπε αρχικά κι εν συνεχεία τόνισε:

"Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω οι κάρτες στην αποβολή του Αργυρόπουλου βγήκαν εύκολα. Ο Ηρακλής πίεσε ήταν λογικό, όμως δεν κινδυνέψαμε πέρα από μία φάση με τον Μπουλούτ. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αυτός ήταν ο στόχος και το πετύχαμε. Χαίρομαι που ο Ηρακλής επέστρεψε. Ο Ηρακλής αγωνιστικά ποτέ δεν έπεσε και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι ίδιο με της Β’ Εθνικής. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα".

Για τις καθυστερήσεις: "Είχαμε προβλήματα με κράμπες. Παίξαμε μόνο τρία φιλικά. Δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Είχαν προβλήματα τα παιδιά. Για παράδειγμα ο Μπουμάλ είχε πρόβλημα δεν έκανε κάτι επίτηδες. Δεν έχουμε παιχνίδια εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK