Ουζουνίδης: "Μας δίνει ώθηση η νίκη"

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

Ουζουνίδης: "Μας δίνει ώθηση η νίκη"
INTIME SPORTS

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην μπήκαμε όπως θα έπρεπε, ίσως γιατί ξέραμε ποσό σημαντική ήταν η νίκη και ήμασταν προσεκτικοί. Στο ημίχρονο ζητήσαμε ηρεμία και συγκέντρωση. Ξέραμε ότι έχουμε την ποιότητα μπροστά να κάνουμε φάσεις, το θέμα ήταν να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, οι δυσκολίες είναι γνωστές δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια. Μας δίνει ώθηση όμως η νίκη για τη συνέχεια", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ουζουνίδη.

Για την καλή άμυνα της ομάδας στο ματς με τον ΟΦΗ επεσήμανε: "Μια ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργιά. Βέβαια και στα προηγούμενα ματς για να μην είμαι άδικος τα περισσότερα γκολ ήρθαν από ατομικά αμυντικά λάθη, όχι επειδή έκανε πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος. Θέλει λίγη περισσότερη προσοχή το αμυντικό κομμάτι, όμως προτιμότερο είναι να υπάρχει ισορροπία. Ήταν συγκεντρωμένα σήμερα τα παιδιά, είχαν σωστή λειτουργιά".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές είπε: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παιχνίδια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δύσκολη όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει χρόνος, έχουμε τριξίματα σαν ομάδα, είναι νεαρά τα παιδιά".

Διαβάστε ακόμη:

Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK