Ουζουνίδης: "Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους"

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πλατανιά έδειξε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ουζουνίδης: "Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη: "Πολύ σημαντική νίκη για εμάς για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος βέβαια η βαθμολογική μας συγκομιδή. Ο δεύτερος είναι πως μετά την ήττα από την Βέροια κερδίσαμε και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα δύο ματς και ο τρίτος ότι χωρίς να παίξουμε καλά κερδίσαμε. Αυτό δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της ομάδας. Θέλαμε να τους αφήσουμε λίγο την πρωτοβουλία και να χτυπήσουμε στις φάσεις που θα είχαμε. Αν ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι θα βγάζαμε περισσότερες φάσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, δεν μπορούμε κάθε Κυριακή να είμαστε στο 100%. Τώρα θα έχουμε δύο εβδομάδες, με αρκετούς παίκτες βέβαια να λείπουν με τις Εθνικές. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε και να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά, έχει πολύ καλό υλικό".

Για τις αλλαγές που έφεραν αποτέλεσμα: "Κάποιες αλλαγές θα βγουν και κάποιες όχι. Έπρεπε να βάλουμε δύο παιδιά να μας δώσουν ενέργεια και το έκαναν αυτό. Μάλιστα στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και ένα ακόμη γκολ, παρά να το δεχτούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανιώνιος-Πλατανιάς 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK