Ουζουνίδης: "Θέλω να πιστεύω ότι δεν καβαλήσαμε το καλάμι"

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου στα Πηγάδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ευχήθηκε μόνο να μην ήταν η εμφάνιση απόρροια υπεροψίας.

Ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε: "Η νίκη της Ξάνθης ήταν δίκαιη και συγχαρητήρια. Εμείς δεν δικαιούμασταν τίποτα από το παιχνίδι και είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που όλοιήταν σε κακή ημέρα. Δεν ήμασταν κακοί παικτικά, αλλά και τακτικά. Δεν κάνουμε ούτε ένα από τα βασικά που έχουμε κάνει έως τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή ημέρα και όχι υπεροψία ή καβάλημα καλαμιού.

Πρέπει να μάθουμε πως αν δεν δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα. Θα μας κάνει καλό το αποτέλεσμα για να να προσγειωθούμε και να καταλάβουμε ποιοι είμαστε αγωνιστικά. Δεν με πείραξε η ήττα, αλλά η εμφάνιση ήταν απογοητευτική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα