Ουζουνίδης: "Θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης ερωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να αποκαλύπτει τους λόγους.

Ουζουνίδης: "Θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο αποκλεισμός του Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα κυριάρχησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" αποκάλυψε πως το "κόψιμο" του Έλληνα επιθετικού από την 18άδα ήταν απόφαση της διοίκησης, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ γι’ αυτά τα παιχνίδι.

Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά εγώ, κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Βγήκαν και προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι, όπως του Καρίμ, του Καραμάνου, του Ρισβάνη και του Κόρμπου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα παιχνίδια δεν είναι ίδιοι οι κανόνες σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ να παίζει μετά από δέκα μέρες και φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟΚ γι’αυτό.

Θέλω κατά κάποιον τρόπο να παρακαλέσω τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για όλη την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ένταση με Μπακασέτα, η προσφυγή σε UEFA και FIFA κι αυτό που ενόχλησε τον Πανιώνιο
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK