Ουζουνίδης: "Το γκολ του Σανκαρέ τα έκρινε όλα"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Αστέρας έκαναν λάθη, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Πάπα Σανκαρέ.

Ουζουνίδης: "Το γκολ του Σανκαρέ τα έκρινε όλα"

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τον αντίπαλο ότι έβαλε γρήγορα γκολ. Οι καιρικές συνθήκες δεν άφησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Το γρήγορο γκολ μας έφερε σε δύσκολη θέση. Η διαφορά είναι ότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και το "καθάρισε".

Ήταν σίγουρο πως θα γίνουν λάθη από τις δύο ομάδες και σας είπα πως εμείς δεν μπορέσαμε να τα εκμεταλλευτούμε. Για εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολα, αλλά τώρα ξεκινάει το πραγματικό πρωτάθλημα γιατί θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και αποφασιστικοί για να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει κόντρα σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με τους δικούς μας", είπε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναφερόμενος στις οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του, ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε: "Το πρώτο πράγμα που ζητάς είναι να πάει μπροστά η μπάλα στο μισό δικό τους γήπεδο. Στο ημίχρονο αυτό ζήτησα. Δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις τη μπάλα και έπρεπε να πιέσεις για λάθη. Και ο Αστέρας αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρίες, απλά ο Αστέρας τις έκανε γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK