Ουζουνίδης: "Χάσαμε έναν βαθμό και όχι τρεις"

Κανένα παράπονο δεν έχει από τους παίκτες του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η ήττα ήρθε από μια στιγμιαία αδράνεια.

Ουζουνίδης: "Χάσαμε έναν βαθμό και όχι τρεις"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Κέρδισε η ομάδα που κατά κάποιον τρόπο δεν ήθελε να βάλει γκολ. Σε όλο το παιχνίδι κοίταγε να μην φάει γκολ. Εμείς καταφέραμε να μην αφήσουμε την Βέροια, μία ποιοτική ομάδα, να κάνει ευκαιρία. Δυστυχώς στις καθυστερήσεις όμως δεχτήκαμε το γκολ. Χάσαμε και δύο μέρες που δεν κάναμε προπονήσεις στο γήπεδο, λόγω της κακοκαιρίας.

Το γκολ το δεχτήκαμε από αδράνεια. Είμαι αισιόδοξος όμως για τη συνέχεια. Η ομάδα είναι πιεστική και τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Βγάλαμε πίεση και ενέργεια, όμως δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε σε δύο παιχνίδια, πιστεύω θα τους πάρουμε εκτός. Χάσαμε έναν βαθμό σήμερα και όχι τρεις".

Για το τι έφταιξε και δεν έβγαλε πολλές ευκαιρίες η ομάδα: "Ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος στο αμυντικό κομμάτι και εμείς δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Θεωρώ ότι μας στοίχισαν οι προπονήσεις που δεν κάναμε την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά και κάποιοι παίκτες απλά δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα. Πάντως αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω ότι θα πάρουμε και εκτός έδρας βαθμούς".

Για το γεγονός πως και με τον Πανθρακικό δέχτηκε γκολ στο φινάλε: " Και η φάση του Πανθρακικού και σήμερα ήταν στο τέλος. Με τον Πανθρακικό ήταν πιο τυχερή η φάση του γκολ, σήμερα ήταν πιο πολύ θέμα αδράνειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανιώνιος - Βέροια 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK