ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ο κόσμος αδιαφόρησε για άλλους παράγοντες"

Ευχαριστήριαανακοίνωση προς τον κόσμο εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος χωρίς να χάσει την ευκαιρία ν' αφήσει υπονοούμενα για τη διαιτησία του Δελφάκη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ο κόσμος αδιαφόρησε για άλλους παράγοντες"

Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Πανιώνιος άφησε να εννοηθεί πως δεν ήταν ικανοποιημένη από τη διαιτησία του Δελφάκη στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Κυρίως πάντως αναφέρθηκε στον κόσμο για το χειροκρότημα στο φινάλε.

" Ένα και μόνο αποτέλεσμα, όπως το σημερινό, δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να χαλάσει την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έχει επιδείξει η ομάδα μας, σε όλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έδειξε πως αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια, με την συμπαράστασή του σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά και με το θερμό του χειροκρότημα στο τέλος, αδιαφορώντας για άλλους παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν την έκβαση της αναμέτρησης.

Η υποστήριξη αυτή είναι που μας δίνει την δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για έναν μεγάλο και περήφανο ΠΑΝΙΩΝΙΟ", ανέφεραν οι "κυανέρυθροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνίδης: "Υπάρχουν μέρες που χάνεις και είσαι περήφανος για την ομάδα"

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK