Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Με πάθος και θέληση ο Πανιώνιος "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο τον Αστέρα Τρίπολης και με το εύκολο 3-0 αγκάλιασε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Γιάννου, Αραβίδης και Ντούνης τα τέρματα των "κυανέρυθρων".

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τα σημάδια «διάλυσης» που παρουσίασε ο Αστέρας στη Νέα Σμύρνη και με τρία γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία.

Κολοβός, Ντούνης και Γιάννου πρωταγωνίστησαν στο πάρτι που έστησαν οι κυανέρυθροι με… καλεσμένους τους Αρκάδες. Μηδέν αντίσταση, πολλά νέα πρόσωπα που κόστισαν στη χημεία του και ανύπαρκτη επιθετική παρουσία ήταν τα χαρακτηριστικά του Αστέρα.

Η καλή μέρα για τον Πανιώνιο φάνηκε από την αρχή. Στο 6 το σκορ ήταν 1-0 με κεφαλιά του Γιάννου, στο 29 ο Αραβίδης έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ σε τετ α τετ με τον Μπαντή και το 3-0 του πρώτου μέρους έγινε με ωραίο σουτ του Ντούνη μέσα από την περιοχή.

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο μηδένισαν κάθε ενδιαφέρον για το δεύτερο μέρος. Τα επόμενα 45 λεπτά του αγώνα ήταν αδιάφορα, υποτονικά και δεν πρόσφεραν τίποτα στον κόσμο που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Σχόλιο αγώνα:

Ο Πανιώνιος ήταν αποφασιστικός, έδειξε τα κίνητρα του από νωρίς κόντρα σε μια ομάδα που ήταν προκλητικά αδιάφορη. Το τελικό 3-0 ήταν απόλυτα δίκαιο.

MVP:

Ο Αραβίδης έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Σκόραρε, πίεσε την άμυνα του Αστέρα, την οδήγησε σε λάθη και έβαλε τη σφραγίδα του σε αυτή τη νίκη του Πανιωνίου.

Αδύναμος κρίκος:

Ποιον να πρωτοβάλεις από τον Αστέρα; Ο Κοντοές; Ο Χουάνμα; Ο Σέτι; Ο Καράσκο; Ο Βάλντο;

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος, Κούρντι, Ντούνης, Κολοβός (65' Λάσνικ), Αραβίδης, Γιάννου (77' Καμπάνταης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Μπαντής, Κοντοές (46' Λουί), Γκόιαν, Σέτι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Βάλντο (60' Ντε Μπλάσις), Ουσέρο, Χουάνμα, Καράσκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK