Πανιώνιος κατά Ουζουνίδη: "Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!"

Ο Πανιώνιος έσπευσε να πάρει θέση για όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού την Κυριακή.

Πανιώνιος κατά Ουζουνίδη: "Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εβρίτης τεχνικός, ο οποίος δήλωσε ότι ανέλαβε τον Ιστορικό από την αφάνεια, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ιστορικού.

Η θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος: "Με αφορμή την συνέντευξη του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη σε τηλεοπτική εκπομπή, η θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι η εξής: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν βρισκόταν και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στην αφάνεια.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ σύλλογος της χώρας, έχει μάθει να πορεύεται ανεξαρτήτως των προσώπων που κατά καιρούς τον στελεχώνουν. Αντίθετα, πολλοί είναι αυτοί που κατά το παρελθόν, αλλά κατά πως φαίνεται και στο παρόν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, για να βγουν ίσως οι ίδιοι από την αφάνεια αλλά και προκειμένου πάνω σε αυτό να χτίσουν την καριέρα τους και να συμπληρώσουν το βιογραφικό τους. Αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό τους.

Τις εξελίξεις του προηγούμενου καλοκαιριού δεν τις δρομολόγησε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντιθέτως «άλλοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι».

Υ.Γ. Στην αφάνεια δεν μπορεί να βρεθεί ποτέ ο σύλλογος που από τα σπλάχνα του γέννησε τους μεγαλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογος του Πεντζαρόπουλου, του Χάιτα, του Δέδε, των αδελφών Ιντζόγλου, του Θανάση και του Δημήτρη Σαραβάκου, του Μαύρου, του Αναστόπουλου, του Μαυρίκη, του Μωραϊτέλη και τουλάχιστον 50 ακόμα μεγάλων μορφών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK