Πλήρης στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος

Με προπόνηση που έγινε σε γήπεδο του Αγρινίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Πλήρης στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Μενδρινός, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Γιάννου, Παναγιωτούδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαρουκάκης και Πάνος.

*** Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιάννης Παυλόπουλος, μετά την περιπέτεια της υγείας του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω την χειρουργική ομάδα του κ. Ιάκωβου Παντελιάδη, που αποτελείται από τους κ.κ. Δημήτρη Αυγερινό, Αχιλλέα Τσιτσιπά, Κυριάκο Μπέλο και Ηλία Μπόγρη. Επίσης τους καρδιολόγους Πέτρο Δανιά και Μανώλη Καρατζή.

Επίσης οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος με περιέλαβε με μεγάλη φροντίδα και αγάπη, καθώς επίσης και στους Σίμο Καμχή, Γιώργο Ζερβακάκο, οι οποίοι ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλάι μου».

News 24/7

24MEDIA NETWORK