Τελειώνει ο Λεμονής από τον Πανιώνιο

Ο Τάκης Λεμονής πήρε την αναμενόμενη εδώ και καιρό απόφαση: αποχωρεί από τον Πανιώνιο. Ο Ελληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.

Τελειώνει ο Λεμονής από τον Πανιώνιο

Ηταν αναμενόμενο. Ο Τάκης Λεμονής, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί από τον Πανιώνιο. Ο Ελληνας προπονητής αποχαιρέτησε τη Δευτέρα τους ποδοσφαιριστές του και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τους "κυανέρυθρους".

Αν μη τι άλλο ήταν η αναμενόμενη κίνηση του Λεμονή. Μετά τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο και τα άδεια ταμεία, ο έμπειρος κόουτς δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να διαβεί την πόρτα εξόδου.

Ηδη στη Νέα Σμύρνη έχουν αρχίσει να σκέφτονται για τον αντικαταστάτη. Η λογική λέει ότι ο επόμενος θα είναι ο Ακης Μάντζιος μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος. Αν και με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μάντζιο έως τέλους.

* Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ έλυσε και τυπικά τη Δευτέρα το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και πέταξε για Ουρουγουάη μέσω Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK