Τερεζόπουλος: "Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος"

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, τις χαμένες ευκαιρίες, τα λάθη στην άμυνα και τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Τερεζόπουλος: "Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος"

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: " Ήταν τεράστια σημασίας νίκη της ομάδας μας κόντρα στον Αστέρα, που έχει άλλους στόχους από εμάς. Το κίνητρο ήταν μεγάλο. Ξεκινήσαμε έτσι όπως έπρεπε. Ξέραμε τι θέλαμε και διεκδικήσαμε αυτό που αξίζαμε. Πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ και παρά το 1-1 δεν χάσαμε τον έλεγχο. Θέλω να σταθώ στον εκπληκτικό κόσμο του Πανιωνίου, που πρέπει να κάνει υπομονή και να μην αγχώνει τα παιδιά.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όταν χάνεις γκολ μπορεί να δεχτείς. Δεν ανησύχησα όμως. Χάσαμε πολλές καλές φάσεις και χάσαμε τουλάχιστον δύο γκολ, που αν έμπαιναν θα μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα.

Οι πάσες στην άμυνα αντιπροσωπεύουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι οι εντολές που παίρνουν τα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην την πουλάμε.

Είμαστε τεράστιος σύλλογος, αυτό το λέμε καθημερινά στα παιδιά. Είναι τιμή μας που φοράμε το σήμα της ομάδας.

Ο Ιμπαγάσα έδειξε με την συμπεριφορά του στο γήπεδο πως είναι ένας τεράστιος παίκτης. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK