Τερεζόπουλος: "Συγχαρητήρια ακόμα και με ισοπαλία"

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη του Πανιωνίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τερεζόπουλος: "Συγχαρητήρια ακόμα και με ισοπαλία"

Αναλυτικά τόνισε: "Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι,προσπαθήσαμε να παίξουμε ό,τι έχουμε δουλέψει. Μπήκαν τα παιδιά με πάθος, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ κι εκεί που πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερος δυστυχώς δεχτήκαμε σε νεκρό σημείο ένα γκολ. Αυτό μας επηρέασε πολύ στη συνέχεια. Ωστόσο, μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πήγαμε στο ημίχρονο ισόπαλο.

Η ομάδα δυναμώνει πάρα πολύ με τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Έρχονται δύο ώριμα παιδιά στην ομάδα μας, τα οποία αγαπούν τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ.

Ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος πλην της σωτηρίας. Σίγουρα έχουμε ενθουσιασμό, πάμε με άλλο αέρα στη Λεωφόρο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να κρατηθούμε προσγειωμένοι. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βελτιώνεται και θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αυτό που είχα πει στα παιδιά είναι ότι για μένα σήμερα είναι η παρθενική μου εμφάνιση στη Super League γιατί αυτή είναι μία ομάδα που έχω χτίσει. Το χάρηκα πολύ, ακόμα κι αν ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα θα έδινα συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγκλονιστικός και ο κόσμος, είχε παλμό, ρυθμό, πιστεύει πολύ στα παιδιά και τον θέλουμε κοντά μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK